PDA

View Full Version : AHmet EGESEL

15carter15
15 December 2009, 00:17
16 yaşındayım ama 16 yaşında olduğuma bakmayın :D

Bu siteye üye oldum mutluyum, teklink indirme keyfini yaşıyorum.

barbaros Hayrettin Paşa Teknik Lisesinde Okuyorum

Bilgisayar bölümü / WEB Tasarım ve Programlama

Şu ana kadar yaptığım 2 tane site var paralı olarak yaptım.

İstanbulda oturuyorum İstanbul'dan web tasarlatmak isteyen ben buradayım. :D

Bildiğim programlar:

Adobe PhotoShop, Adobe Flash, Adobe Fireworks, Adobe Dreanweaver, Macromedia Freehand, 3DS MAX 2009 and Mentalray

Sırada After Effect i öğrenmek kaldı.

Basketbol hastasıyım avatarımdan da belli olur :) Vince Carter Hayranıyım (VC-15-ORL)

Başka verebileceğim bilgi yok sanırım hakkımda.

KardiyaN
19 December 2009, 19:25
Hoş geldin kardeşim biraz geç kalmış bir hoşgeldin ama idare ediver artık..:) Bu arada basketbol a olan ilgin takdire şaayan haberin olsun basketbol hastalığı bende de var hayırlı forumlar.Tekrar hoş geldin...

15carter15
19 December 2009, 22:49
Hoş bulduk. Geldim ailenize katıldımmmm. mutluyum :D
Baskete geç başladım çabuk bağlandım.
baskete başladığımda ilk duyduğum isim Vince Carter oldu ve hayranım ona.

Mesela bu gece Carter ın maçı var ve ben uyumıcam :D ORL-POR maçı var saat 2 de ntv spor da izlemeni tavsiye ederim.

KardiyaN
20 December 2009, 04:34
izledim izledim izlemem mi hiç.Yanlız bu gece fosstu ya Carter bende hayal kırıklığını uğradım es kaza Howard da öyleydi bench kurtardı bu sefer Orlandoyu..

15carter15
20 December 2009, 10:23
zaten orlando maçı kötü başladıysa o maçı ya bench kurtarıyor yada yeniliyorlar :D

Heko_Evo
21 January 2010, 23:43
Gelelim Futbola :) :) :) Turkcell Super Ligin 2 yarı Heycanı YArın BAşlıyor HErkeze HAyırlı
Uğurlu OLsun Ahmet bu Arada GÖzüm üzerinde İyi Paylaşımlar :) yapacağın diğer 2 siteden de bize bi pay çıkar inş.

15carter15
21 January 2010, 23:50
1 e düştü biri sattı beni evo :( Ama hemen belasını bulmuş. 40 tl lik hostu 80 tl ye almış ve hala şifre göndermemişler adama, adama da ulaşamıyor :D

Heko_Evo
21 January 2010, 23:52
Zuhaha HAdiya tmm O üzerinde Çalıştığın Sİteyi Tamamlamaya Bak ama Metemar gibi olmasın kanka yada İstanbulegitim

15carter15
21 January 2010, 23:53
metemar benden kaynaklı değildi, istanul eğitim de 5 günde bitti zaten daha ne istiyorsun :D